Tarot DA NE

Vaš Online Tarot Portal

 

 

Nazovite nas
tarot da ne

Tarot da ne

Želite li saznati konkretne odgovore iz tarota? Zanima li vas kakve poruke donose tarot karte za ljubav, posao, zdravlje, porodicu? Nazovite nas i odaberite opciju tarot da ne. Na raspolaganju su vam profesionalni tarot majstori  sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Mnogi veruju da je tarot učinkovita pomoć u vremenu kada su potrebni pravi odgovori na različita pitanja. Ali, samo oni koji traže odgovore i rešenja hrabro i istrajno mogu razumeti kako uz pomoć tarota stići do svog cilja. Tarot da ne nije samo opcija na kojoj će osoba dobiti konkretne odgovore, već i način da uz pomoć tarota definiše mnogobrojne nejasne situacije iz svakodnevnog života.

Poznato je da su naše tarot opcije online tarot, tarot da ne neke od vrlo aktuelnih poslednjih godina. Osim po svojoj popularnosti, tarot da ne je u modernom svetu početak sticanja mudrosti svih onih koji traže odgovore, nova saznanja, praktične smernice ili žele doći do veće samospoznaje. Ono što tarot da ne čini interesantnim, osim pružanja opštih odgovora, je konkretno dobijanje smernica vezanih za pitanja harmonizacije, balansa energije, sklada. Uvek  sa dobrom namerom tarot da ne otkriva mogućnosti za obnovu i načine za neutralisanje svega onoga što sprečava dalji razvoj pojedinca.

Tarot da ne daje nam mogućnost da bolje razumemo sebe

Tarot kao drevni alat i moćna divinacijska disciplina daje nam mogućnost da bolje razumemo sebe, prepoznamo dobre mogućnosti i prilike, sačuvamo sebe od uticaja negativne energije i bolje upravljamo svakodnevnim životom. Zbog toga opcija tarot da ne je važna spona onda kada sažeto želimo dobiti odgovore od savetnika ili razumeti pravi smisao određenog događaja.

Budući da se razlikuje od detaljnog proricanja tarot da ne je veoma prikladan za osobe koje su fokusirane na najznačajniji ishod određene situacije ili konkretan odgovor. U tom smislu tarot da ne obuhvata sva ona jednostavna pitanja kroz koja će otkriti najvažnije informacije.

Opcija tarot da ne pomaže da donesete najbolje odluke, rešite neke jednostavne probleme ili otklonite nedoumice za pitanja ljubavi, finansija, partnerstva, karijere. Imajte na umu da tarot da ne pruža mudre odgovore i ako se razmotre na pravi način, izbeći će se svaka vrsta zbunjenosti. Pitanje za tarot da ne mora biti dobro definisano, gde su namera i koncentracija osobe najznačajniji za ishod.

Kakva forma pitanja je najbolja za opciju tarot da ne:

Da li je danas pravi dan za donošenje odluke?

Hoću li dobiti novi posao?

Da li mi je partnerka neverna?

Hoću li se pomiriti sa prijateljicom?

Da li da krenem na put?

Da li sam pogrešno procenila određenu situaciju?

Da li da očekujem pozitivne rezultate?

Kod tarota da ne postoje različite vrste otvaranja

Postoje različite vrste tarot otvaranja u zavisnosti šta želite pitati na opciji tarot da ne. To može biti pitanje o aktuelnom problemu, pitanje vezano za prošlost, sadašnjost ili budućnost, pitanje o ljubavi, pitanje o finansijama, pitanje o zdravlju, pitanje o poslu i slično.

Tarot da ne – tri karte za ljubav

Idealno tarot otvaranje za procenu situacije u segmentu ljubavi. Najčešće tu su aktuelna pitanja pomirenja, novog poznanstva, mogućnosti za promenu sadašnjeg stanja, novi događaj, kakav će izbor biti napravljen, itd. Kao najbolji pokazatelji su odabrane tri karte koje prikazuju um, srce i duh što se kroz dobijene simbole prevodi u najjednostavniju formu odgovora. 

Tarot da ne – tri karte za prošlost, sadašnjost ili budućnost

Ovaj metod je brz i vrlo jednostavan u dobijanju konkretnog odgovora vezanog za prošlost, sadašnjost ili budućnost. Pokazalo se da odlično funkcioniše sa kartama iz velike i male Arkane.

Tarot da ne – jedna karta za donošenje odluke

Kada želimo konkretan odgovor na pitanje donošenje odluke tada na opciji tarot da ne može se primeniti jedna od najjednostavnijih metoda odabirom jedne karte. Na taj  način savetnik otkriva da li je  donošenje odluke u tom momentu pozitivno ili će imati negativan ishod. Ono što je zanimljivo kod ove metode otvaranja je da samo jedna karta otkriva pregršt vrednih tarot informacija koje preoblikovane u najjednostavniji jezik  pružaju jasan odgovor.

Tarot da ne – jedna karta za karijeru ili posao

Prilikom savetovanja sa stručnjakom na opciji tarot da ne pitanja vezana za profesionalnu karijeru i rad su sve više prisutna. U ovom otvaranju tarot da ne je vrlo koristan za pitanje novih projekata, donošenje poslovne odluke, prekid poslovne saradnje, nastavak poslovanja, zapošljavanje osobe, itd.

S’ obzirom na neograničene načine tarot otvaranja i izbore pitanja na opciji tarot da ne, ne treba zapostaviti ni ulogu u razumevanju simbola i energije oslikanoj na prisutnim kartama. Na datom primeru izvučene karte Mag u uspravnom položaju odgovor na postavljeno pitanje može se odnositi na novi početak, preuzimanje akcije, postizanje onoga što želimo, ali okrenuta naopako ova karta nosi poruku neophodnog opreza, protivljenja ili lošeg perioda za novi projekat ukoliko se pitanje odnosi na karijeru.

Tarot da ne pruža odličan kvalitet usluge

Ono što opciju tarot da ne čini toliko traženom je odličan kvalitet usluge, dostupnost 0-24, profesionalni odgovori tarot majstora, jednostavan uvid u situaciju, konkretni i iskreni odgovori, kao i preporuke šta je nabolje učiniti u određenim periodu.

Kada ne možete sami doneti odluku, ne znate načine za otklanjanje prepreka u svom životu, zbunjeni ste trenutnim nepredviđenim dešavanjima, ne umete da pronađete načine za balansiranje odnosa sa partnerom, želite poslovni pomak ali ne znate način, tarot da ne je tu da vam pomogne u saznanju kako promeniti svoj život na bolje i otkloniti prepreke na putu sopstvenog uspeha i sreće.

Nazovite naše tarot savetnike

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Mona / Kod 83
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, NUMEROLOGIJA, ENERGETSKI TRETMANI, ISCJELJIVANA

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Iris / Kod 84
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: VISAK, KARTE SUDBINE, UROĐENA VIDOVITOST

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Amelie Bessong / Kod 08
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: LICENCIRANA VIDOVINJAKINJA, LICENCIRANA PARAPSIHOLOGINJA, ENERGETSKO ISCJELJIVANJE, AFRIČKA MAGIJA, ZAŠTITE SVIH VRSTA, UKLANJANJE UROKA I CRNE MAGIJE, VIDOVNJAČKE KARTE MISS BESSONG

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Antonela / Kod 117
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, VISAK

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min